U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Ruime open bebouwing met 4 slaapkamers en 2 badkamers

Deze woning is gelegen op een perceel van 513m² met een volledig omheinde en onderhoudsvriendelijke tuin. De woning is residentieel gelegen en bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Schepdaal met een zeer goede verbinding.

De woning werd volledig gerenoveerd in 1997, inclusief vernieuwd dak en buitenschrijnwerk. Doorheen de jaren werd de woning steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd recent een splinternieuwe hoogrendementsketel op gas geplaatst. Alle schilderwerk in prima staat.

De indeling van de woning is als volgt:
De oprit heeft ruimte om 1 wagen te parkeren en via een automatische garagepoort heeft u toegang tot de ruime garage. Naast de garage is een praktische wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

De woning zelf betreedt u via de voordeur met inkomhal. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot een apart gastentoilet, de leefruimte en de keuken. De ruime leefruimte beschikt over een inbouwcassette en geeft toegang tot een knusse salonhoek. De keuken is voorzien van alle keukentoestellen (elektrische kookplaat, koelkast, diepvriezer, oven, vaatwasmachine en dampkap).

De gelijkvloerse verdieping biedt een ruime bureau (16m²) die tevens dienst kan doen als (4e) slaapkamer. Naastgelegen bevindt zich een eerste douchekamer (4m²) met ruime douche en enkele wastafel in meubel.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (16, 15 en 26m²), een tweede badkamer (4m²) met bad en enkele wastafel in meubel en een tweede afzonderlijk toilet. Er zijn tevens 2 praktische bergruimtes aanwezig en de kamers zijn deels voorzien van handige ingemaakte kasten.

De woning is voorzien van een droge, praktische stockagekelder (14m²) waar zich de condensatieketel bevindt.

Extra troeven: alarminstallatie en extra beveiligingen op de vensters – regenwaterput 1.500l met pomp (niet aangesloten) – vliegenramen – manuele rolluiken in de keuken en leefruimte – elektriciteit conform tot september 2022

Vrij vanaf: overeen te komen

Benieuwd naar deze instapklare woning? Maak dan snel een afspraak via info@unikvastgoed.be of 02/569.74.14.


Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed