U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Energiezuinige woning met 4 kamers, 2 badkamers & 2 garages

Deze ruime woning heeft een oppervlakte van maar liefst 264m² en is gelegen op een perceel van 14a40ca.

De constructie dateert van 1989 maar intussen vonden reeds enkele belangrijke renovatiewerken plaats. Zo werd 7 maand geleden het gehele dak vernieuwd én geïsoleerd, werd alle beglazing in fasen vernieuwd tussen 2012 en 2021 en werd de Viessmann verwarmingsketel op stookolie vernieuwd in 2014.

Dit reflecteert zich in de zéér gunstige EPC-score van 196 kWh/(m² jaar) (groen label B).

Voorts is de woning uitgerust met een regenwaterput van 5.000l, een automatische toegangspoort, 2 sectionaalpoorten, een 3-puntsslot voordeur, camera bewaking, buitenverlichting met sensoren en nagenoeg overal rolluiken.

De indeling van de woning is als volgt:

We betreden de woning via een zeer ruime inkomhal van 16m² met gastentoilet. De inkom geeft toegang tot opnieuw een zeer ruime leefruimte (38m²) én ruime keuken (14,5m²). De keuken is voorzien van alle toestellen: frigo met vriesvak, oven, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap. Naast de keuken vinden we een praktische bijkeuken/wasplaats (5m²) die toegang geeft tot de tuin. Hier vinden we de elektrische boiler van 200l (2017) voor alle warm water. Op het gelijkvloers vinden we een eerste kamer (15m²) en badkamer (9m²) met dubbele wastafel, bad en toilet. De woning is voorzien van een inpandige garage (24m²) en een vrijstaande garage (22m²).

Begeven we ons naar de verdieping dan vinden we daar 3 mooie kamers (12,4 - 15 - 17m²) en een tweede badkamer (8m²) met enkele wastafel, regendouche en toilet. Met wat creativiteit kan van de zolder (23m²) nog een dressing, bureauruimte, hobbykamer … worden gemaakt.

Laat je zeker niet afschrikken door de Noord oriëntatie want gezien de grootte van de tuin kan je een hele dag genieten van de zon. Bovendien is het perceel achter de tuin agrarisch gebied hetgeen een groen zicht garandeert in de toekomst! In het tuinhuis kan u alle tuinmateriaal een plaatsje geven.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed