U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Zeer charmante eengezinswoning + projectgrond voor 2 app.

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €519.000.

Deze woning met al zijn troeven is aan de snelle beslissers!

Gelegen op een steenworp van het centrum van Dilbeek doch rustig en residentieel gelegen vinden we deze charmante woning.

Het pand werd met veel smaak gerenoveerd en is in uiterst goede staat. Zo denken we aan mooie parketvloeren over de gehele woning, raampartijen om U tegen te zeggen en een tuin die aanvoelt als een klein paradijsje.

Naast de woning bevindt zich een stuk grond dat momenteel gebruikt wordt voor 2 autostaanplaatsen en een zijtuin, maar na verkaveling gebruikt kan worden als projectgrond voor 2 appartementen, uitbouw van de woning voor een vrij beroep, extra woonruimte … de opties zijn legio.

Vooraan de inkomhal vinden we een gastentoilet met handenwasser en achteraan de inkomhal hebben we toegang tot een kleine (kruip)kelder waar zich momenteel wasmachine/droogkast bevinden.

Betreden we de leefruimte dan komen we in 3 zonovergoten achter elkaar gelegen ruimtes, goed voor maar liefst 55m² netto oppervlakte. De geïnstalleerde keuken voorziet een keramische kookplaat, oven, microgolf, vaatwasmachine en recent vernieuwde frigo en diepvries.

Het salon, bereikbaar via enkele tredes, is een knusse ruimte met open zicht op het grote terras en de tuin. Een intieme tuin zonder inkijk waar u vanuit de jacuzzi kan genieten van de rust.

Op de verdieping vinden we 3 kamers (5, 15 en 15m²) waarvan één beschikt over een leuke mezzanine (+/-10m²) en een badkamer met douche, enkele wastafel en toilet.

De woning wordt verwarmd op gas en de condensatieketel van het merk Junkers werd 4 jaar geleden vervangen.

Naast alle bovenstaande troeven beschikt de woning ook over een alarmsysteem en beveiliging op de vensters. Absoluut een bezoekje waard!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed