U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1702 Groot-Bijgaarden

Omschrijving

Recente villa (2013) met 4 kamers op een toplocatie!

Deze recente 4-gevel woning op een perceel van 4a63ca is gelegen op een AAA locatie te Dilbeek: in een rustige, kindvriendelijke verkaveling nabij het centrum (zijstraat Kloosterstraat) in de nabijheid van invalswegen.

De woning werd gebouwd in 2013 en voldoet dus over de gehele lijn aan de huidige normen qua energie, isolatie en ventilatie. Bovendien is de elektrische installatie conform tot 2038.

We betreden de woning via de inkomhall met gastentoilet en ingemaakte vestiaire.

Via een glazen schuifdeur betreden we de leefruimte van maar liefst 52m². De open keuken is uiterst geëquipeerd en geeft toegang tot de achtergelegen bergruimte/wasplaats.

De gehele gelijkvloerse verdieping is voorzien van een mooie parkettegel en de gashaard maakt van het salongedeelte een knusse zithoek.

De verdieping omvat 4 mooie kamers (11, 12, 14, 23m²) met parketvloer. De master bedroom is voorzien van een walk-in dressing en geeft rechtstreeks toegang tot de badkamer (10,5m²), voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Het terras en tuinhuis werden aangelegd in 2017. De tuin is volledig omheind, voorzien van een robotmaaier.

Alle comfort is aanwezig: vloerverwarming op het gelijkvloers, regenwaterput (5.000l), waterverzachter, vliegenramen, inpandige garage alsook een staanplaats voor de woning.

Deze woning is ongetwijfeld aan de snelle beslissers!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed