U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1750 Lennik

Omschrijving

Energiezuinige woning met 4 kamers in groene omgeving

Vanafprijs: er kan een bod worden gedaan vanaf €449.000.

In een kalme doodlopende straat op een boogscheut van het centrum van Lennik ligt deze energiezuinige en moderne woning.

De woning dateert van 2000 en werd in 2009 fors uitgebreid met een grotere leefruimte en een slaapkamer extra tot gevolg.

De woning werd steeds met veel zorg onderhouden en voldoet aan de strenge EPC-normen. De goede isolatie en de 23 zonnepanelen zorgen voor een EPC-score B (116 kWh/m2jaar). Bovendien worden er nog groenestroomcertificaten uitbetaald tot 2030!

Het buitenschrijnwerk is in PVC en werd in 2016 bijna volledig vernieuwd. Op het gelijkvloers zijn overal vliegenramen aanwezig.

Via de inkomhal met gastentoilet kom je binnen in de grote en lichtrijke leefruimte (50m2) die voorzien is van grote raampartijen en een schuifraam met toegang tot het terras en de onderhoudsvriendelijke tuin.

De keuken met zicht op de tuin werd vernieuwd in 2011 en is volledig ingericht: keramische kookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak.

Boven bevinden zich 4 mooie slaapkamers (21-13-13-10m2) en een praktische badkamer met ligbad, douche, toilet en een enkele wastafel.

Aan parkeerplaats geen gebrek, want naast de ruime garage en twee staanplaatsen voor de woning is het gemakkelijk parkeren in de straat.

De woning wordt verwarmd met een Viessmann gascondensatieketel van 2009. Er is tevens een regenwaterput voorzien.

De woning is vrij uiterlijk op 31 juli 2023.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed