U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

3290 Diest

Omschrijving

Energiezuinig 2-kamer appartement met veel lichtinval

Dit appartement (91m²) is uitstekend gelegen in het centrum van Diest. Enerzijds bevindt het zich op wandelafstand van het treinstation, winkels, horeca en scholen. Anderzijds biedt het een vlotte verbinding naar de E314 en voldoende parkeerplaatsen nabij.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een klein, goed onderhouden gebouw met twee andere appartementen. Het is volledig gerenoveerd in 2014, waardoor het een gezellige en functionele woonst is geworden dewelke opvalt vanwege haar energiezuinig karakter (EPC-score B) en de ruime lichtinval.

Na binnenkomst in het gebouw via de gemeenschappelijke gang, met voldoende plaats om fietsen te stallen, betreedt men het appartement via een inkomhal (8m²) met toegang tot de leefruimte, het sanitair en de slaapkamers.

De woonkamer (27m²) bestaat uit een lichtrijke zithoek en eethoek met zicht op een stuk van de mooi heropende Demer en de Ezeldijkmolen. De keuken is volledig ingericht en voorzien van alles wat u nodig heeft: (microgolf)oven, diepvries, frigo, afwasmachine, keramische kookplaat, dampkap - alle van het merk Smeg - en een ingebouwde opbergruimte. Aansluitend aan de keuken is er een handig terrasje (2m²).

Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers (15 en 12,5m²), een praktische berging (2m²), en een extra terrasje (2m²). Verder heeft het appartement een moderne badkamer (voorzien van een douche en enkele wastafel) en een apart toilet. Het appartement wordt verwarmd met een recente condensatieketel op gas.

Er zijn geen gemeenschappelijke lasten.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 januari 2024.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed