U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

UNIK vastgoed

… dat is ook aankoopbegeleiding, verkoop van patrimoniumvennootschappen en projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Denk je dat er meer valt te doen met jouw eigendom dan enkel verkopen? Wie weet kan jouw grond verkaveld worden om er meerdere woningen op te bouwen of kan er een appartementsgebouw op ontwikkeld worden?
Wij zoeken het voor jou uit en begeleiden je van begin tot einde: we gaan de bouwvoorschriften na, we overleggen met de architect en aannemers, we volgen de vergunningsprocedure op. Daarna volgen we de werf van kortbij op en vragen de voltooiingswaarborg op in het kader van de wet Breyne.
Na het verkrijgen van de vergunning starten we, in overleg met u, met de commercialisatie van het project en zorgen we voor een vlotte ondertekening van de verkoopovereenkomsten.
 
Neem contact op met het kantoor om na te gaan of we samen geen meerwaarde kunnen creëren met uw eigendom.

 

Verkoop van patrimonium­vennootschappen

Bent u (mede-) aandeelhouder van een patrimoniumvennootschap?
Dan kan het voor u interessanter zijn om de aandelen van deze vennootschap te verkopen in plaats van het zuivere vastgoed dat in deze vennootschap zit. De transactie van de verkoop van de aandelen van een patrimoniumvennootschap is niet te vergelijken met de loutere verkoop van een onroerend goed. 
Een exacte waardering en een goede begeleiding in het verkoopsproces zijn hierbij uitermate belangrijk. UNIK zal u hier kunnen bijstaan.

 

Aankoopbegeleiding

Vastgoed kopen doe je niet elke dag; daarom kan het nuttig zijn hierin te worden bijgestaan door een expert. Van het zoeken naar een gepaste woning, objectief advies geven bij een plaatsbezoek tot het onderhandelen bij een aankoop, UNIK kan u begeleiden over de hele lijn.

Heeft u vragen over onze diensten?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

UNIK vastgoed

verkopen

Tijdens ons verkoopstraject verlenen wij een kwalitatieve dienstverlening waarbij transparantie en betrouwbaarheid primeren.

verhuren

Verhuren met UNIK vastgoed, dat is professioneel begeleid worden in de zoektocht naar de juiste huurder
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed