U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Gemeubeld 2-kamer appartement met goede bereikbaarheid

Dit volledig gerenoveerd 2-kamer appartement (130m²) is gelegen nabij openbaar vervoer (zowel metro, trein als bus) en alle faciliteiten.

Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalig gebouw zonder lift.

We betreden de eigendom via een veiligheidsdeur die toegang geeft tot de inkomhal met afzonderlijk gastentoilet. Via een glazen deur komen we in de lichtrijke woonkamer in open verband met de volledig uitgeruste en moderne keuken. Verder vindt u er de twee ruime slaapkamers (14 – 15m²) en nieuwe badkamer met regendouche.

De centrale verwarming gebeurt met een recente condensatieketel op gas, de badkamer is voorzien van vloerverwarming met afzonderlijke thermostaat. Het volledig appartement is voorzien van manuele rolluiken en werd zopas herschilderd.

Inbegrepen in de prijs zit de garage/kelder (26m²) met aansluitingen voor wasmachine/droogkast en 3 privatieve staanplaatsen voor het gebouw alsook een zuid gericht terras van maar liefst 30m².

Het appartement wordt gemeubeld verhuurd (eettafel, -stoelen, tv-meubel, kleerkast, tuinset, wasmachine/droogkast) en ook de verlichting en gordijnen zijn inbegrepen.

Er zijn géén maandelijkse lasten.

Onmiddellijk beschikbaar.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed