U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Recent 2-kamer appartement met terras, parking en kelder

Dit nieuwbouw 2-kamer appartement (89m²) is gelegen nabij openbaar vervoer (zowel metro, trein als bus) en alle faciliteiten en beschikt bijgevolg over een uitstekende mobiscore van 8,6.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar met een ruime lift.

We betreden de eigendom via een veiligheidsdeur die toegang geeft tot de inkomhal met nis voor een vestiaire, een wasplaats en een gastentoilet met handwasser.

Verder door komen we in de lichtrijke woonkamer in open verband met de volledig uitgeruste en moderne keuken (kookplaat, frigo met vriesvak, vaatwas en oven – alle van het merk Siemens). De leefruimte geeft via een groot schuifraam toegang tot een terras (7,5m²).

De nachthal scheidt het woongedeelte van het slaapgedeelte met 2 slaapkamers (9 - 14m²) en badkamer voorzien van een dubbele wastafel, zowel douche als bad en een tweede toilet.

De EPC-score A en recente constructie garanderen een zeer laag energieverbruik.

Inbegrepen in de prijs zit een zeer ruime, overdekte autostaanplaats en een privatieve, droge kelder voorzien van een stopcontact. Het gebouw beschikt tevens over een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Beperkte maandelijkse lasten van €60/maand (onderhoud en elektriciteit van de gemene delen, onderhoud tuin, syndicus, lift, ... )

Het appartement is beschikbaar vanaf 1/9.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed