U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Recent gerenoveerde woning met 4 kamers en 2 badkamers

Deze woning (167m²) is gelegen in het centrum van Schepdaal, in een rustige straat, doch nabij alle invalswegen.

De woning werd recent grondig gerenoveerd en voldoet aan alle hedendaagse normen. Zo werd zopas nog een volledig nieuw dak met bijhorende isolatie voorzien, werden de buitenmuren geïsoleerd en scoort het huis met zijn EPC-score B dus zeer goed wat betreft energiezuinigheid. Verder werd de douchekamer vernieuwd, werden ingemaakte kasten voorzien en werd heel het huis herschilderd. Alle (dubbele) beglazing dateert van 2022 en de Viessmann condensatieketel en keuken zijn slechts 4 jaar oud.

De woning betreed je via de inkomhall voorzien van een schoenenkast. Het gelijkvloers bestaat verder uit een ruime leefruimte met gaskachel, een moderne volledig uitgeruste keuken, een eerste slaapkamer en eerste badkamer met toilet, alsook een garage met aansluiting voor wasmachine/droogkast. De leefruimte en keuken zijn voorzien van rolluiken.

De eerste verdieping biedt plaats aan 3 ruime kamers (11, 15, 20m²) met parketvloer, een douchekamer met toilet en 2 bergruimtes/zoldertjes die dienst kunnen doen als opbergruimte.

Achter de woning bevindt zich een koer met tuinberging, vooraan een voortuintje met beperkt onderhoud. Naast de inpandige garage met automatische poort bevinden er zich voor en naast de woning nog 3 parkeerplaatsen.

De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Benieuwd naar deze leuke woning? Maak meteen een afspraak.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed