U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1730 Asse

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 3 terrassen, staanplaats en kelder

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €299.000.

Kom je binnen in dit moderne tweeslaapkamerappartement? Dan durven wij erom wedden dat de lichtinval en open keuken meteen je hart zal stelen.

De strakke, witte keuken komt met alles erop en eraan. Zo vind je hier een combioven, een inductieplaat met afzuiging, een grote koelkast, vaatwasser en heel wat kastruimte. Een plezier om hier achter de kookpotten te staan.

Zin om in het zonnetje te bekomen van een drukke dag of toch maar liever in de schaduw? Géén probleem want zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement zijn ruime terrassen voorzien.

Achter de keuken zit de trap netjes verscholen. Deze brengt ons naar de 2 slaapkamers (12m² - 14m²) en de badkamer. In de badkamer vind je een douche, dubbele wastafel en 2de toilet. De masterbedroom geeft toegang tot een 3de terras.

Tof om te weten: het gebouw dateert van 2019 en komt dus met alle nodige comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem C, 3 zonnepanelen, conforme elektrische installatie en het zal je niet verbazen… maar er blinkt een A op het EPC! Voorts is er een gemeenschappelijke regenwaterput voorzien en zijn er zeer lage gemeenschappelijke kosten van €50/maand.

De ligging is een droom: supermarkten, scholen en het treinstation vind je op wandelafstand. Hier combineer je rustig wonen op een steenworp van het gezellige centrum met tientallen restaurantjes en cafeetjes.

Inbegrepen in de verkoop zit een ondergrondse autostaanplaats alsook een ruime, privatieve kelder (7m²) voorzien van een stopcontact.

Benieuwd? Info@unikvastgoed.be!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed