U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Omschrijving

Gerenoveerd 2-kamer appartement met open zicht

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €209.000.

Dit volledig gerenoveerd 2-kamer appartement (118m²) is gelegen op de 9de verdieping van een bijzonder goed onderhouden gebouw. Een inwonende conciërge neemt de dagelijkse zorg op zich.

Gelegen op een gegeerde locatie en op wandelafstand van openbaar vervoer maken dit appartement absoluut het bezoeken waard!

Het appartement werd volledig gerenoveerd tussen 2018-2023 en is wat ze noemen 100% instapklaar. Bovendien werd de verwarmingsinstallatie vernieuwd (’22) en is verwarmen mogelijk zowel op elektriciteit als gas, werd recent een nieuwe boiler geplaatst en is ook de elektrische installatie conform tot 2047.

Een belangrijke troef is niet alleen het aangename oost georiënteerde terras maar ook de lichtinval doorheen het gehele appartement en het open zicht zullen u zeker kunnen bekoren!

De leefruimte is voorzien van een mooie laminaat vloer, een elektrische haard en dimbare spots. Naastgelegen bevindt zich de volledig ingerichte keuken met gasfornuis en toegang tot een buitenruimte die dienst kan doen als extra opbergruimte.

Het slaapgedeelte omvat 2 mooie slaapkamers (11 - 18m²), een vernieuwde badkamer met aansluiting voor wasmachine en een afzonderlijk toilet. De master bedroom en nachthal zijn beide voorzien van een grote ingemaakte kast.

Inbegrepen in de prijs zit een nette privatieve kelder en u kan eveneens gebruik maken van een gemeenschappelijk lokaal voor de opslag van huisvuil.

De lasten bedragen €266/maand inclusief privatief verbruik water.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed