U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1190 Vorst

Omschrijving

Ruim appartement met 3 kamers, grote terrassen en kelder

Dit ruime appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele woonsituatie. Het appartement bevindt zich in een goed onderhouden gebouw met lift en biedt een bewoonbare oppervlakte van 107m².

Het appartement is gelegen op de hoek van de 6de verdieping en is bijgevolg omgeven door vele raampartijen en 2 terrassen met uitzicht op de groene omgeving. Het appartement werd deels gerenoveerd in 2017 (vernieuwde elektrische installatie en WC) en deels in 2022 (vernieuwde vloeren, radiatoren en badkamer met moderne uitstraling). Recent werden de rails van de schuiframen nog vernieuwd.

Vooraan het gebouw bevinden zich gemeenschappelijke autostaanplaatsen en het gebouw beschikt tevens over een beveiligde fietsenstalling. Inbegrepen in de verkoop zit een dubbele en dus ruime kelder.

Met 3 slaapkamers is dit appartement ideaal voor gezinnen of mensen die behoefte hebben aan extra ruimte. De kamers zijn ruim en licht.

De EPC-waarde is 198 en heeft label D-. Dit betekent dat het appartement energiezuinig is.

Het gebouw wordt bijzonder goed beheerd door zowel syndicus als conciërge en ook de gemene delen zijn in uitstekende staat. De lasten bedragen €338/maand (referentie voor een gezin van 4, verbruik water en verwarming inbegrepen).

Kortom, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een praktisch leven in Vorst. Aarzel niet om dit appartement te bezichtigen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die het te bieden heeft.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed