U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Handelswoning op zeer gunstige locatie

Deze ruime handelswoning (214m²) bestaat uit een commercieel gelijkvloers (104m²) en een appartement (84m²) op de verdieping.

Het gelijkvloers werd jarenlang uitgebaat als café maar kan mits functiewijziging een andere bestemming krijgen.

De ligging op een hoek en de bijhorende visibiliteit maken dat je potentiële klanten je meteen zullen weten te vinden! En de ruime parkeergelegenheid vooraan het gebouw, die krijg je er zomaar bij.

Het dak is geïsoleerd en alle vensters bestaan uit dubbele PVC-beglazing in goede staat. Verder… doe jij volledig je zin: je kiest de inrichting en uitstraling die bij jouw zaak past. Renovatieplicht (EPC) van toepassing.

Het gelijkvloers bestaat uit een open ruimte (ingericht als café), een uitgeruste keuken en een sanitaire ruimte. De keuken geeft toegang tot een ruime kelder: 22m² aan stockageruimte waar zich de technische installaties bevinden. De vele grote raampartijen zorgen voor overvloedig daglicht.

Het appartement bestaat uit een ruime overloop, salon, 2 slaapkamers en een badkamer. Vandaag beschikt het appartement niet over een keuken, maar er is voldoende ruimte om een keuken te installeren indien gewenst. Via de nachthal heeft men toegang tot de bergzolder.

Zowel het gelijkvloers als de verdieping zijn reeds onbewoond en dus vrij bij akte.

Altijd al gedroomd om een horecazaak, winkel of andere zaak uit de grond te stampen op een knaller van een plek? Smeed maar volop plannen en deel ze binnenkort met ons!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed