U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1070 Anderlecht

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 3 kamers, 3 badkamers en garage

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €549.000.

Deze nieuwbouw woning (222m²) is gelegen in een mooi aangelegde, residentiële verkaveling nabij alle faciliteiten (Erasmus ziekenhuis, metro, R0, winkels, golf) en te midden het groen.

Word jij de eigenaar? Dan word je meteen ook de 2de bewoner want deze stek werd gebouwd in 2018.

Leven doe je in de woonkamer op de 1ste verdieping. Met ramen van vloer tot plafond kan je hier elke dag zeker zijn van overvloedige lichtinval. Bovendien heb je hier ruimte zat want de woonkamer is zo maar even 52m². Hier werd ook de open keuken, met alle nodige apparatuur, geïnstalleerd. Het keukeneiland biedt heel wat kastruimte en naastgelegen bevindt zich een handige voorraadkamer. Van de eetkamer heb je een groot schuifraam naar het terras (14m²), dat eveneens naar de tuin leidt.

Je dag beginnen doe je op de 2de verdieping voorzien van 3 ruime kamers (12,5, 12,5, 17m²), een badkamer en een douchekamer. Op elk van de 3 verdiepingen bevindt zich een afzonderlijk toilet.

Naast de oprit vooraan beschikt de woning over een dubbele garage. Achter de garage ligt een wasplaats voorzien van een douche.

Er is een regenwaterput (10.000l), ventilatiesysteem, alarm en camerabewaking en 12 zonnepanelen om profijt uit te halen. De beglazing op het gelijkvloers en richting het terras zijn bovendien inbraakwerend.

Heb je je laten verleiden door deze lichtovergoten topper? Contacteer ons via info@unikvastgoed.be!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed