U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1070 Anderlecht

Omschrijving

Ideaal gelegen woning met 4 kamers, bureau en stadstuin

Deze statige woning in de rustige en aangename Krokussenlaan is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De woning ligt in de buurt Prins van Luik op een boogscheut van de belangrijkste invalswegen en de R0, maar ook Westland Shopping Center en het openbaar vervoer zijn niet ver.

De woning betreden doen we via de ruime inkomhal met gastentoilet. Achteraan bevindt zich een bureel met zicht op de tuin dat perfect dienst kan doen als kantoorruimte voor vrije beroepers of als praktijkruimte. Naastgelegen ligt de wasruimte.

Op de eerste verdieping bevinden we de keuken en de ruime woonkamer (54m²) met gezellige open haard. De grote lichtinval is hier te danken aan de raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Via de veranda (18m²) hebben we toegang tot de zuid gerichte stadstuin waar het gezellig vertoeven is op het terras aan de vijver.

De tweede verdieping biedt 3 ruime kamers (23 – 15 – 12m²), waarvan de eerste twee toegang hebben tot de ensuite badkamer met twee wastafels, een douche en een toilet, en de derde voorzien is van een grote ingemaakte kast.

Op de derde verdieping bevindt zich de 4e kamer (20m²) met zuid gericht terras (8m²) en ensuite douchekamer. Verder vinden we er nog een ruime zolder met sauna die kan ingericht worden tot een 5e kamer.

Naast de garage met plaats voor twee wagens zijn er tevens 2 staanplaatsen aanwezig voor de woning. De woning wordt verwarmd met een gasketel en een deel van de ramen aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

Benieuwd naar meer? Maak dan snel een afspraak!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed