U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1070 Anderlecht

Omschrijving

Ruime woning met 5 kamers, 4 badkamers en tuin

Veel ruimte en veel ruimtes. Dit pand in Anderlecht heeft maar liefst 5 slaapkamers, 4 badkamers en 2 keukens.

In 1996 kochten de huidige eigenaars deze ruime woning en doorheen de jaren namen ze deze volledig onder handen. Een aantal recente werken zijn onder andere de vernieuwde PVC-ramen, de isolatie van het dak én achtergevel. De woning werd doorheen de jaren steeds met de grootste zorg onderhouden.

Met 269m² netto krijg je letterlijk veel plaats: het gelijkvloers en de 1ste verdieping zijn goed voor elk +/-80m², de 2de verdieping 63m² maar ook de kelders van 44m² zijn bruikbare, propere ruimtes.

Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, woonkamer, salon, keuken, wasplaats, afzonderlijk toilet en de badkamer die via een draaitrap toegang geeft tot een slaapkamer en dressing. De keuken, voorzien van een lichtkoepel, geeft uit op de gezellige stadstuin.

De 1ste verdieping omvat een leefruimte met open keuken, slaapkamer, badkamer en toilet en op de 2de verdieping vinden we nogmaals 2 slaapkamers waarvan één toegang geeft tot een zolderkamer en een badkamer met toilet.

Deze woning is uiterst geschikt voor grote gezinnen of kangoeroe wonen. Er zijn 2 tellers aanwezig voor gas/elektriciteit en een tussenteller voor water.

Klinkt een groot én instapklaar huis als muziek in de oren? Dan horen wij graag van u via info@unikvastgoed.be!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed