U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1730 Asse

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning, gelegen centrum Asse

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €469.000.

Deze instapklare woning is gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum van Asse. Instapklaar bedoelen we in de letterlijke zin van het woord: denk maar aan vloeren, binnendeuren, keuken, badkamer, … en zelfs de garage werd volledig onder handen genomen en getransformeerd tot een propere, polyvalente ruimte.

Naast de zichtbare renovatie werd ook al het overige vernieuwd met alle huidige normen indachtig: het dak werd geïsoleerd en er werd een nieuwe condensatieketel alsook elektrische boiler voorzien, met een gunstige EPC-score B tot gevolg.

De woning betreden we via de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte met open, hyper geïnstalleerde keuken, baadt in het licht en geeft toegang tot het terras en de tuin.

De recent geschilderde trap brengt ons naar de eerste verdieping met een gigantische kamer met walk-in dressing (32m²), kinderkamer (7m²), een stijlvol vernieuwde badkamer (8m²) en een tweede afzonderlijk toilet. De grootste kamer kan eenvoudig worden opgesplitst in 2 kamers van elk +/- 15m². De badkamer werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van een dubbele wastafel in carrara marmer, inloopdouche en bad.

Verder door naar de 2de verdieping vinden we nog 2 kinderkamers (11,5 – 10m²) met tussen beide een nog in te richten douchekamer. Deze ruimte kan opengemaakt worden en omgevormd worden tot één grote zolderkamer (24m²).

De tuin is omheind, onderhoudsvriendelijk en biedt zeer veel privacy. Parkeren doet u gemakkelijk vooraan de woning.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed