U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1650 Beersel

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 4 kamers, tuin en garage

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €398.000.

De woning dateert van 1935 maar werd zéér grondig gerenoveerd (2011 - …). Zo werd er in 2012 en 2014 overal nieuwe driedubbele beglazing voorzien in aluminium, waarvan op het gelijkvloers tevens anti-inbraak.

Het dak en de dakgoten van de garage werden vernieuwd alsook de dakgoot vooraan de woning zelf.
Elk verdiep werd geïsoleerd, de condensatieketel op gas dateert van 2012 én de elektriciteit is conform tot 2047!

In 2017 werd een aanbouw gerealiseerd achteraan de woning waarin een grote keuken, achtergelegen praktische berging en afzonderlijk toilet werden voorzien. De keuken is volledig uitgerust: oven, microgolf, grote frigo, vaatwasser, dubbele spoelbak, … en is voorzien van voldoende stopcontacten.

De keuken is in semi-open verband met de leefruimte. Ook deze ruimte werd grondig onder handen genomen en werd voorzien van een vals plafond met ingewerkte spots, een mooie parketvloer, voorziening cassette, …

Zowel de keuken als de leefruimte geven beide toegang tot een gezellige tuin met terras waar je makkelijk een grote eettafel kwijt kan en een loungehoek waar je kan genieten van het ondergaan van de zon.

Op de eerste verdieping, bereikbaar via een mooie authentieke houten trap, bevinden zich 4 slaapkamers (twee grote kamers van maar liefst 20m² en 23m², een kamer van 12m² en een kamer van 9m² die vandaag dienst doet als wasplaats. Boven de garage vinden we de volledig vernieuwde badkamer (10m²) met bad, grote douche (met 2 kranen) en toilet. De dakkapel zorgt voor veel lichtinval. De nachthall werd voorzien van handige ingemaakte kasten.

De garage (37m²) is een absolute troef, maar aan stockagemogelijkheid geen gebrek want de woning beschikt tevens over een kelder van 43m².

En dan rest ons nog de zolder. Niet zomaar een zolder… want deze is reeds toegankelijk met een vaste trap en biedt met zijn 38m² heel wat potentieel. Bovendien is hier reeds elektriciteit en afvoer voorzien en kan de verwarming en water eenvoudig worden doorgetrokken vanuit de wasplaats.

Alle comfort is bovendien aanwezig: alarmsysteem + magneten op de vensters op de gelijkvloerse verdieping + garage, elektrische garagepoort, regenwaterput van 6.000l, waterverzachter, bedrading voor muziekboxen, voorziening spots aan de traptreden, … Kortom, zoek je een instapklare, ruime woning dan is deze woning zeker een bezoekje waard!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed