U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

3290 Diest

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 3 kamers, tuin en parkeerplaats

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €329.000.

Nieuwbouw? Energiezuinig? Modern? Triple check dus compromissen sluiten hoeft niet bij dit pand.

Aan de voorkant van het huis ligt er nog een meevaller: een afgesloten voortuintje met tuinberging. (Bak)fietsen krijgen hier makkelijk een plaatsje en parkeren kan je op de privatieve staanplaats in de ondergrondse verdieping. Ciaokes, byekes parkeerstress en hello comfort nog voor je één voet in huis zet.

In de inkomhal een ingemaakte kast die de technische installatie netjes verstopt en tevens gebruikt kan worden als vestiaire, alsook een eerste afzonderlijk toilet.

In de leefruimte met gloednieuwe, warme parketvloer kan je op kousenvoeten lopen. De open keuken op tegelvloer scheidt het salon en de eetkamer. Naastgelegen nog een praktische berging.

Mooi weer? Trek het schuifraam wijd open en installeer je op het zuid oost gerichte terras met een aperitiefje in de hand.

Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers (9, 10, 14m²), de heerlijke badkamer, een tweede afzonderlijk toilet en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Geen gezeul dus met wasmanden.

De nis in de nachthal kan perfect benut worden voor een grote ingemaakte kast en de enorme plafondhoogte in de kamers biedt nog mogelijkheden voor het creëren van een mezzanine (elektriciteit reeds voorzien!).

Safe the best for last want de gemeenschappelijke binnentuin is mogelijks nog de belangrijkste troef. Denk aan ravottende kinderen (die je niet steeds in de gaten moet houden 😉), zomerbarbecues of kerstfeestjes. Een verjaardag? Hier is alvast plaats voor een groot springkasteel! En de kers op de taart: deze binnentuin wordt onderhouden door ’t stad!

Beperkte gemeenschappelijke lasten van €25/kwartaal (onderhoud ondergrondse garage, syndicus, lift,…).

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed