U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Leuke 2-gevel met gezellige tuin op toplocatie

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf € 359.000,00.

Deze 2-gevel is bijzonder goed gelegen te midden van de velden doch in de nabijheid van treinstation en alle toegangswegen.

Voor de woning bevinden zich 2 praktische autostaanplaatsen, maar ook achteraan het perceel (bereikbaar via de straat Koolwitje) bevindt zich een garage/tuinhuis in een doodlopend straatje. De garage is voorzien van elektriciteit.

De woning vraagt enige opfrissing maar heeft heel wat potentieel.

Via de inkomhall hebben we toegang tot 3 achter elkaar gelegen ruimtes. Momenteel zijn de 3 ruimtes van elkaar gescheiden door gyproc-wanden die eenvoudig kunnen worden verwijderd om er 1 open ruimte van te maken. De middelste ruimte is voorzien van een gezellige open haard.

De keuken is achteraan gelegen en vormt het hart van de woning: ze werd volledig vernieuwd in 2018, baadt in het licht door de aanwezigheid van grote lichtkoepels en een groot schuifraam geeft toegang tot het terras en de tuin. Voorts is de keuken voorzien van alle toestellen: keramische kookplaat, oven, frigo, diepvriezer, vaatwasmachine, allen van het merk Siemens.

Achter de keuken bevindt zich een bergruimte/wasplaats waar we het vernieuwde elektriciteitsbord en de Bulex-condensatieketel van 2015 terugvinden. Hier kan eenvoudig een toilet op de gelijkvloerse verdieping voorzien worden.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de badkamer met toilet en 2 slaapkamers (11 en 13,5m²). Eén van beide kamers heeft een weids zicht over de velden. De zolderverdieping, voorzien van veluxen, werd ingericht als 3de kamer (11m²).

De tuin is een aangename plek om in te vertoeven. Het perceel is zuidoost georiënteerd en je kan kiezen tussen een plekje in de volle zon of verkoeling onder de treurwilg.

De woning is vrij bij akte.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed