U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Energiezuinige woning met 5kamers, 2 bdk en prachtige tuin

Op een perceel van 707m² ligt een prachtige halfopen woning in het centrum van Dilbeek. Deze werd in 1983 gebouwd door de huidige eigenaars.

De woning verkeert in uitstekende staat en de laatste jaren werden nog een aantal belangrijke renovatiewerken uitgevoerd: de elektriciteit is conform en aangepast voor een elektrische wagen, overal werd 3dubbele aluminium beglazing geplaatst - waarvan de voorzijde geluidswerend, het dak werd volledig vernieuwd, beide badkamers werden aangepakt en de keuken werd minder dan een jaar geleden ook in een nieuw jasje gestoken en voorzien van kwaliteitstoestellen.

Voorts is alle comfort aanwezig: EPC A, thermische zonnepanelen, vloerverwarming, alarmsysteem, zonnewering, vliegenramen, regenwaterciterne, waterverzachter, ...

Achter de gevel zit een schat aan huislijkheid, moderne klasse en comfort.

Links van de inkomhal bevindt zich een bureauruimte, ideaal voor een zelfstandige activiteit. Tegenover deze home office bevindt zich een afzonderlijk toilet.

Voor de gezelligheid in de leefruimte mag je het open concept, de grote atypische raampartijen en het zonlicht bedanken. Een aantal treden hoger vinden we de eetplaats en de keuken. Naast veel kastruimte vinden we hier een zalige eetplek en een verlengstuk van de tuin. Prachtig groen, ruim en dankzij de lengte en grootte geniet je er de hele dag van zon.

En dan zijn er nog de slaapkamers: voldoende voor een groot gezin zodat ieder zijn eigen plekje krijgt. Op de eerste verdieping vind je de eerste ruime kamer (16m²) voorzien van ingemaakte kasten met on suite badkamer én een knusse mezzanine. Opnieuw een aantal treden hoger vinden we de 2de kamer (15m²), 2de badkamer en afzonderlijk toilet. Op de bovenste verdieping vinden we nog 2 kamers (13-16m²) en een leefzolder (21m²) die dienst kan doen als 5de kamer.

Dat alles er mooi uitziet is fantastisch, maar ook aan de praktische kant van de zaak is gedacht. Zo is elke kamer voorzien van een wastafel, is de gehele woning onderkelderd en bieden verschillende droge kelders meer dan voldoende bergruimte.

Ben jij op zoek naar én karaktervol én ruim én eigentijds? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed