U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Prachtige 4-gevel met grote tuin in Itterbeek

Op een perceel van 10a 68ca ligt deze vrijstaande, karaktervolle woning. Van een inkom in arduin, een volledig geïnstalleerde Fierens-keuken tot het originele “open” concept met hoge plafonds en zeer veel lichtinval. En wacht tot je de tuin gezien hebt!

Achter de gevel zit een schat aan gezelligheid, moderne klasse en comfort. Dit huis kreeg niet zomaar een nieuw jasje. Geen enkel hoekje ontsnapte aan de zeer grondige renovatie in 2012.

Het dak werd bekleed met Pottelbergse pannen. Klasse, we zeiden het toch al. 😉

Via het paadje aan de zijkant bereik je de inkomdeur aan de achterkant van de woning. Vooraan ligt een veredelde garage die vandaag tevens dienst doet als inkom. Een aantal tredes lager ligt een zeer bruikbare bergruimte/wasplaats (43m²).

Voor de gezelligheid in de leefruimte mag je de laminaatvloer, de houten balken en het zonlicht bedanken. In de leefruimte en de keuken is vloerverwarming voorzien.

De keuken geeft uit op de tuin. Prachtig groen, ruim en dankzij de lengte en grootte geniet je er de hele dag van zon. Uitbreiding is bovendien nog mogelijk voor zij die het wensen.

Op de verdieping vinden we een mezzanine/bureauruimte (14m²), badkamer (7m²), slaapkamer (14m²), dressing en een overvloed aan dakramen.

Deze woning is uniek in zijn soort: karaktervol, doch klaar voor de toekomst. De verwarming gebeurt met een HR-condensatieketel op gas, het EPC heeft een gunstige score B en er is geen asbest aanwezig.

Zie jij je hier al wonen? Contacteer ons via info@unikvastgoed.be of op 02 569 74 14.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed