U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Lichtrijke, ruime woning met 3 kamers, garage en tuin

De constructie dateert van 1997 en komt gezien een periode van leegstand met een beperkte to-do-lijst: de woning verdient een lichte opfrissing en de tuin wat liefde. Maar in return krijg je vooral een lange to-enjoy-lijst.

“Ruimte” loopt als een rode draad doorheen heel het huis én de tuin (12a 16ca). Een leefruimte van 55m² is inderdaad best groot te noemen. Nood aan een werkplek of zie je al het speelgoed van de kinderen graag achter gesloten deuren? Vooraan de woning ligt een bureel, met eigen toegang. Vandaag is deze ruimte in open verband met de leefruimte, maar dit kan gemakkelijk worden afgesloten.

Er is een ruime garage met automatische poort, maar je hebt hier ook parkeerplaats voor de deur. Achter de garage vind je een handige berging/wasplaats die toegankelijk is langs zowel de keuken als de garage. De wasplaats geeft op haar beurt toegang tot de kelder.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers: de vele raampartijen en mooie oppervlaktes (17 - 12,5 - 12,5m²) trekken ongetwijfeld de aandacht. Verder vinden we hier 2 badkamers, een afzonderlijk toilet en een kleine berging.

Enkele bijkomende pluspunten: de woning is voorzien van rolluiken, een alarmsysteem en 2 regenwaterputten.

Helemaal je ding? Wij staan alvast te popelen om je welkom te heten in dit mooie huis!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed