U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Recente villa met 4 kamers op een toplocatie

Deze recente 4-gevel woning op een perceel van 4a63ca is gelegen op een AAA locatie te Dilbeek: in een rustige, kindvriendelijke en autoluwe verkaveling nabij het centrum (zijstraat Kloosterstraat) in de nabijheid van invalswegen.

De woning werd gebouwd in 2015 en voldoet dus over de gehele lijn aan de huidige normen qua energie, isolatie en ventilatie (Renson). Bovendien is de elektrische installatie conform tot 2038.

We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiairehoekje. De ruimte onder de trap kan makkelijk dienst doen voor een ingemaakte kast.

Vervolgens betreden we de leefruimte van 44m² met de open, geïnstalleerde keuken die toegang geeft tot de achtergelegen bergruimte/wasplaats alsook garage. Vanuit de eetkamer bereiken we via een groot schuifraam het terras en de tuin.

De gehele gelijkvloerse verdieping is voorzien van een keramische vloer, de verdieping van een mooie, uniforme laminaat.

De verdieping omvat 4 ruime kamers (13, 13,5, 14 en 15m²). De master bedroom is bovendien voorzien van een walk-in dressing (10m²). Naastgelegen bevindt zich de badkamer (8m²) met een ligbad, douche, dubbele wastafel en een tweede toilet. Alle gebruikte materialen zijn van degelijke kwaliteit.

De tuin is volledig omheind en voorzien van een modern, metalen tuinhuis.

Alle comfort is aanwezig: buitenverlichting, regenwaterput (5.000l), inpandige garage en 2 staanplaatsen voor de woning. De voorziening voor een laadpaal is reeds aanwezig.

Deze woning is ongetwijfeld aan de snelle beslissers!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed