U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1700 Dilbeek

Omschrijving

Interessante woning met landelijke charme in Itterbeek

Zin om je tanden te zetten in een interessant project? Dan heb je aan dit huis een ideale basis.

De grote tuin vormt samen met de rustige straat een heerlijk rustpunt in je (stads)leven. Want ver van de stad ben je hier zeker niet: metro Erasmus en de snelweg bevinden zich op amper 2km en ook de bus neem je vlakbij.

Het perceel van maar liefst 8a 84ca biedt zeer veel privacy en is een echte oase van rust. Hier vind je enkele bomen van meer dan 100 jaar oud. Achter de tuin ligt agrarisch gebied hetgeen een blijvend groen zicht in de toekomst garandeert. Goed meegenomen: de tuin is zuid georiënteerd!

Zag je dat originele voetschrapertje aan de voorgevel al? Het verraadt meteen de authenticiteit en het karakter van deze woning. Mits de nodige renovatiewerken maak je van deze woning een pareltje.

Tijdens de verbouwingswerken kun je de verwarming ook meteen aanpakken. Nu wordt de benedenverdieping verwarmd met 2 gasconvectoren en op de verdieping werkt de verwarming op elektriciteit. Er geldt een renovatieplicht (EPC) voor dit pand.

Voor zij die meer bewoonbare oppervlakte wensen, de woning kan zowel opzij, achteraan als op de verdieping nog aanzienlijk worden uitgebreid.

Zijn de plannen met dit huis in je hoofd niet meer te overzien? Contacteer ons dan snel op info@unikvastgoed.be of 02/569.74.14.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed