U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1653 Dworp

Omschrijving

Vrijstaande woning met 3 kamers te midden het groen

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €449.000.

Deze woning op een perceel van 6a18ca is een buitenkans voor de snelle beslissers.

De foto’s liegen er niet om: de woning ademt licht en ruimte. Zowel de inkom, leefruimte als keuken zijn majestueus grote ruimtes.

Tussen 2009-2014 werd de woning grondig gerenoveerd, recent werd de verwarmingsketel vernieuwd (2020) en werden 12 zonnepanelen voorzien (2022), ruim voldoende voor het volledige verbruik. De elektrische installatie is conform en de woning heeft een gunstige EPC-score 141 kWh/(m2 jaar) of B.

Vanuit de moderne en volledig geïnstalleerde keuken heb je toegang tot het gezellige terras. Binnen is een overvloed aan licht maar echt genieten van de zon kan je in de zuid gerichte tuin.

De vernieuwde badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad bevindt zich op het gelijkvloers, net als een afzonderlijk toilet, wasplaats en bergruimte verscholen onder de trap. Op de verdieping vinden we 3 - jawel, ruime - kamers (12, 19, 21m²). De grote kamer biedt voldoende ruimte voor een tweede badkamer of kan worden opgesplitst in 2 kleinere kamers.

Dé troef van dit huis is zonder enige twijfel het uitzonderlijk groene karakter. Waar je je ook in de woning begeeft, overal heb je een uniek groen uitzicht en ook de tuin is werkelijk een “hier kom ik tot rust”- plekje. Parkeren doe je vlotjes op de uitgestrekte oprit.

Klinkt bovenstaande als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak via 02/569.74.14 en doe binnenkort een vreugdedansje!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed