U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1755 Gooik

Omschrijving

Moderne nieuwbouwvilla met zicht op groen

Deze stijlvolle villa werd in 2006 gebouwd door de huidige eigenaar, is tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en werd steeds met de grootste zorg onderhouden.

Er werd veel belang gehecht aan de praktische indeling van de woning: carport voorzien van elektriciteit en water, naast de keuken ligt een handige bijkeuken/wasplaats, overal inbouwkasten én -spots, stofzuigersysteem op beide verdiepingen.

De lichtrijke woonkamer is in open verband met de keuken en is voorzien van een (afzonderlijke) bureauruimte. De luxueuze keuken is volledig uitgerust: Amerikaanse frigo, vaatwasser, microgolf/oven, dubbele spoelbak, ...

Een eiken trap voorzien van verlichting leidt ons naar de verdieping met 3 kamers (12, 13, 14m²) waarvan één met inloopdressing (8m²), een berging (5m²) en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Alle kamers en de nachthal zijn voorzien van een mooie parketvloer.

De zolder is een bruikbare ruimte bereikbaar via een uittrekbare trap.

Achteraan de woning bevindt zich een bijgebouw voorzien van douche en toilet. Dit kan de ideale ruimte zijn voor een zelfstandige activiteit.

Alle hedendaags comfort is aanwezig: videofoon, alarmsysteem, domotica, zowel regenwaterput (7.500l) als grondwaterput, waterverzachter, automatische garagepoort, vliegenramen,... De woning werd recent volledig geschilderd en er werd een nieuwe boiler geplaatst. De elektrische installatie is conform op de afwezigheid van het situatieschema na.

Er werden bewust 2 terrassen voorzien naast en achter de woning om heel de dag te kunnen genieten van de zon. Het wijds zicht over weilanden creëert een ultiem gevoel van rust.

Instapklaar combineren met landelijk wonen? Hier kan het!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed