U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1500 Halle

Omschrijving

Zeer ruime stadswoning met karakter, inclusief mogelijke bouwgrond

Vanaf-prijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €369.000.

Het gaat om een zeer ruime woning: een bruto oppervlakte van maar liefst 272m² (praktische kelder, garage en inrichtbare zolder inbegrepen) gelegen op een perceel van 4a18ca.

De verkoop omvat de woning én naastgelegen perceel grond, dat mits verkaveling kan beschouwd worden als perceel bouwgrond. Dit maakt dat de tuin een zeer mooie breedte heeft van 10 meter.

Vandaag biedt dit (tweede) perceel heel wat troeven: er is een bijgebouw dat dienst kan doen als garage, tuinhuis voor alle tuinmateriaal, … en makkelijke toegang met de fiets via een poortje. Aan parkeergelegenheid geen gebrek trouwens want je kan makkelijk 4 wagens voor de woning en naastgelegen grond parkeren. Een absolute troef op slechts 850 meter van het centrum van Halle!

De woning betreed je via de inkomhall die toegang biedt tot een voorkamer (14m²) alsook achtergelegen ruimte (19m²). In 1999 werd een uitbouw gecreëerd achteraan de woning waardoor de aangename keuken/eetplaats in open verband zijn met de tuin én de kamers vooraan de woning benut kunnen worden als bureel, slaapkamer, speelkamer, ...

De keuken achteraan geeft toegang tot een droge wasplaats en meerdere praktische kelders.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers van elk 19m² en een vaste trap die naar de inrichtbare zolder van 40m² leidt. Deze ruimte kan zonder probleem omgevormd worden tot 2 volwaardige extra slaapkamers.

Het pand verdient enige opfrissing maar is verder in goede staat (condensatieketel op gas van 2018, dubbele beglazing in PVC grotendeels vernieuwd in 2009, ...)

Voor liefhebbers van authentieke elementen zullen de verschillende originele tegels, moulures, hoge plafonds en houten vloeren zeker kunnen bekoren!

En dan is er nog de tuin: een fijne plek voor een brunch op zondag, rosétje met vrienden of een dagje lekker luieren!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed