U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1500 Halle

Omschrijving

Ruime woning met tuin nabij het centrum van Halle

Het gaat om een vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €309.000.

Deze woning is residentieel gelegen, doch op een wip van het centrum.

Om van deze woning opnieuw de sfeervolle gezinswoning te maken die ze ooit was zijn een aantal opfrissingswerken noodzakelijk, maar aan de structuur van de woning hoeft niet te worden geraakt. De woning is opgericht in betonstructuur, doch de zolder heeft een houten vloerplaat. Deze mooie ruimte van maar liefst 36m² kan dus vrij eenvoudig worden ingericht tot 2 extra slaapkamers. Bovendien zit ook een leuke en diepe tuin en gunstige EPC-score C mee in het pakket!

De woning betreden doen we via de ruime inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Links komen we in de leefruimte die op haar beurt toegang geeft tot een veranda en keuken. De drie ruimtes zijn samen goed voor een leefgedeelte van 52m². Leuk meegenomen is de toegang tot de tuin vanop deze verdieping.

De verdieping omvat vandaag 2 ruime slaapkamers van elk 15m², een bureauruimte van 5m² en een badkamer mét toilet. De bureauruimte kan dienst doen om een trap naar de inrichtbare zolder te creëren.

De woning is volledig onderkelderd (66m²) dus aan stockageruimte geen gebrek. Zowel in de garage als vooraan de woning kan een auto makkelijk een plaatsje krijgen. De achterste kelder geeft eveneens toegang tot de tuin.

Nabij het centrum maar toch tot rust komen en bereid om de handen uit de mouwen te steken om er je droomwoning van te maken? Grijp je kans!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed