U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1654 Huizingen

Omschrijving

Leuke 3-gevel met tuin en parkeerplaats naast de woning

Deze gezellige 3-gevel woning is dé ideale starterswoning.

De woning is de definitie van “instapklaar”. Het dak werd geïsoleerd, de dubbele beglazing dateert van 2014 en de hoogrendementsketel op gas van 2013. Bovendien is ook de elektrische installatie conform tot 2041!

De knusse salonhoek, eetplaats en keuken zijn in open verband met elkaar en bieden een mooie oppervlakte van 44m². De keuken, voorzien van een keramische kookplaat, oven, frigo, dubbele spoelbak en vaatwasser, is een aangename, lichtrijke plek met zicht op de tuin. Een tuin die zeker het vernoemen waard is met zijn 83 meter diepte en goede oriëntatie.

Op de eerste verdieping bevindt zich een eerste ruime slaapkamer (15m²) en recent vernieuwde badkamer (8m²) met inloopdouche, enkele wastafel en een toilet.

De tweede verdieping voorziet 2 extra slaapkamers van elk 10m².

Naast de zolder (6m²) kan ook de kelder (16m²) goed benut worden als opbergruimte. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine/droogkast en ook een extra diepvriezer vindt hier gemakkelijk een plaatsje!

Een absolute troef aan deze woning is niet alleen de nabijheid van het centrum en alle invalswegen, maar ook het treinstation bevindt zich op slechts een paar 100 meter. Bovendien is er naast de woning een handige parkeerplaats. Geen gezeul met fietsen want de straatzijde is via een poortje toegankelijk vanuit de tuin.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed