U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1502 Lembeek

Omschrijving

Supergezellig huis met uniek karakter en een stadstuin

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €299.000.

In deze woning met zalig veel cachet word je elke dag opnieuw overdonderd. De woning kreeg een moderne toets maar daar waar mogelijk werden authentieke elementen behouden.

Je hoeft geen moeite te doen om het hier gezellig te hebben. De benedenverdieping is één en al charme en huiselijkheid. Mogelijks zitten de houten vloer en open trap er voor iets tussen.

Mag het nog wat knusser zijn? Steek dan even de sfeerverlichting aan of ga richting de keuken. Een heerlijk ruime keuken in open verband met de leefruimte.

Niet alleen over de praktische indeling van de keuken werd goed nagedacht want de woning beschikt over een gi-gan-tische berging (11m²), kelder (12m²) én fietsenberging (8m²).

Met de houten trap kom je op de 1ste verdieping. Daar vind je 2 indrukwekkend grote slaapkamers (18 – 20m²) en een dressing (6m²). De kamers en nachthal werden voorzien van nieuwe veluxen. Verkiest u 3 kamers in plaats van een dressing? De kamers kunnen eenvoudig omgetoverd worden tot 3 correcte kamers. Verder vinden we er een badkamer met wastafel, douche en 2de toilet.

De stadstuin mag zeker niet ontbreken en parkeren kan je steeds voor de deur.

En dan vergeten we nog het beste: de elektrische installatie is conform én de woning heeft een gunstige EPC-score C. Er geldt dus geen renovatieverplichting om de woning energiezuiniger te maken. Waar wacht je op?

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed