U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1750 Lennik

Omschrijving

Gerenoveerde bungalow met tuin op een toplocatie

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €389.000.

Deze bungalow woning is gelegen in een doodlopende straat. Rustig en tegelijk op wandelafstand van het centrum van Lennik.

De woning werd een 6-tal jaar geleden volledig onder handen genomen: enkel het vloertje in de inkomhal en keuken en het dak bleven ongemoeid. Het dak en de zijgevel werden wel netjes geïsoleerd. Al het overige kreeg een make-over en is dus klaar voor de toekomst. De elektrische installatie is conform tot 2046 en er wordt verwarmd met een recente condensatieketel op gas.

De EPC-score E (407) kan met een zeer beperkte investering worden omgezet in een score D. Op 2 kleine venstertjes na is alle beglazing hoog rendement dubbele beglazing.

De woning betreden we via een enorme inkomhal met grote ingemaakte vestiairekast en gastentoilet met handwasser.

Je komt binnen in de eetkamer en meteen vallen de vele ramen op. Hier is ademruimte en ongelofelijk veel licht. De makkelijk te onderhouden parkettegel en houtkachel krijg je er zomaar bij. De leefruimte is in open verband met de keuken. Vanuit deze hyper-geïnstalleerde keuken heb je opnieuw zicht op de tuin.

Terug naar de hal die ons naar de 3 kamers leidt. Tussen de 2 slaapkamers van elk 10m² ligt de vernieuwde badkamer met wastafel, bad en een 2de toilet. Zowel de kamers als de badkamer zijn voorzien van rolluiken. Naast de inkom ligt een 3de kamer (7m²) die momenteel gebruikt wordt als bureauruimte maar perfect benut kan worden als kinderkamer.

De inpandige garage werd tijdens de renovatie omgetoverd in studio en wasplaats. Ideaal voor een gastenverblijf, een adolescent of om vanuit de naastgelegen jacuzzi gebruik van te maken.

Stockeren kan op de grote zolder van maar liefst 60m². Parkeren kan ruimschoots op de oprit of in de garage.

Het alarmsysteem en de oplader voor een hybride wagen zijn bespreekbaar.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed