U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Zeer charmante woning op een topligging te Schepdaal

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €269.000.

Op wandelafstand van het centrum van Schepdaal vinden we deze gezellige woning. De Geraardsbergsestraat combineert het beste van 2 werelden: rustig en residentieel maar toch op wandelafstand van het centrum en nabij alle invalswegen. De eigendom betreden we via een automatisch hek, de woning zelf is voorzien van een alarminstallatie.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, keuken, eetkamer en knusse salonhoek met open haard, samen goed voor een oppervlakte van 48m².

Op de verdieping geeft een ruime mezzanine (10m²) toegang tot de badkamer (7m²) en de slaapkamer (12,5m²). De mezzanine kan perfect ingericht worden als, bijvoorbeeld, een bureauruimte.

Laat je niet misleiden door het feit dat er slechts één slaapkamer aanwezig is. De woning kan nog aanzienlijk worden uitgebreid zowel op het gelijkvloers als op de verdieping.

Achteraan de woning bevindt zich de inrit naar de garage en bijhorende kelders. Stockageruimte genoeg voor zij die het nodig hebben, maar mits opvullen van de inrit kan op het gelijkvloers dus ook een mooie uitbreiding gerealiseerd worden.

De verwarming gebeurt met een condensatieketel op gas die dateert van 2015.

Deze woning is uiterst geschikt als eerste bewoning of voor mensen die bewust compacter willen wonen zonder in te boeten aan buitenruimte en comfort. Deins je niet terug om de handen uit de mouwen te steken en wens je graag meer bewoonbare oppervlakte? Dan is dit mogelijks jouw toekomstproject!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed