U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Solide woning in centrum Schepdaal

Deze leuke woning (205m²) ligt in het hartje van Schepdaal.

Gemakkelijk parkeren in deze straat is het zeker niet, maar dat is geen probleem voor jou: de woning komt met een inpandige garage en links ligt een handige oprit tot aan de tuin. Je auto stallen kan je dus op de oprit indien je de garage als extra opbergruimte/fietsenstalling wenst te gebruiken. Hoe dan ook: aan opslagruimte geen gebrek want achter de garage ligt nog een provisieruimte en de stookruimte.

De constructie dateert van ’59 en komt met een krachtige fundering/betonstructuur (inclusief de zolder). De ideale basis voor zij die naar hartenlust willen verbouwen, opnieuw inrichten en er zo volledig hun zin mee doen.

De woning is in de hoogte gebouwd: leven en koken doet je op ’t eerste, maar anders dan bij de meeste bel-etages heb je van hieruit meteen toegang tot de tuin. Een schattig omheind tuintje zonder inkijk én met ideale zuidoost oriëntatie.

De 2de verdieping beschikt over 2 zeer ruime slaapkamers van elk 18m², een 3de ietwat kleinere kamer (7,5m²) en de badkamer. De zolder (21m²) kan opnieuw handig benut worden als stockage of - mits het ophogen van het dak en de nodige vergunning - als extra kamers. Bovendien kan de woning nog worden uitgebreid aan de linkerzijde.

De woning wordt verwarmd met een gasketel (2010). Er geldt een renovatieplicht (EPC) voor dit pand.

Zoals we je eerder al vertelden heeft deze woning wel wat opfrissing nodig alvorens je je tandenborstel kan verhuizen. Maar met een beetje liefde krijg je snel veel resultaat.

Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren op info@unikvastgoed.be!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed