U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1703 Schepdaal

Omschrijving

Veelzijdig hoekpand in het centrum van Schepdaal

Dat het in 1703 heerlijk wonen is, dat is geen geheim. Daarom is het ook zo interessant om daar je eigen vierkante meters te hebben: hetzij om er zelf te wonen, hetzij om ze te verhuren aan andere gelukkigen.

Het gebouw dateert van 1953. Een stevig fundament waar ook nog een ruime kelder onder zit. De garage rechts is een mooie extra.

Vandaag is deze eengezinswoning opgedeeld in 2 appartementen. Ooit was het gelijkvloers een commerciële ruimte met woonentiteit erboven. Het pand biedt dus verschillende mogelijkheden: zorgwoning, handelswoning of gewoon een hele ruime eengezinswoning, het kan allemaal.

Het gelijkvloers appartement bedraagt 79m² en is hiermee ietsje kleiner dan het andere. Dit appartement heeft een ruime leefkamer en één slaapkamer met badkamer. Mits beperkte werken creëer je hier beneden opnieuw een koertje.

Het lichtovergoten appartement op de eerste verdieping is 91m² en beschikt over een aangenaam en breed terras: een zalige buitenruimte om in de zomer te profiteren. Hier kan je kiezen tussen een slaapkamer op de eerste verdieping of op de tweede verdieping. Van de ruime overloop kan je makkelijk een derde kamer maken.

Handig om te weten: het dak werd geïsoleerd met een EPC C als resultaat, het water is gezamenlijk maar er zijn wel aparte tellers voor gas en elektriciteit.

Deel jouw plannen met deze woning via info@unikvastgoed.be.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed