U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1640 Sint-Genesius-Rode

Omschrijving

Ruime woning met 5 kamers (mogelijk) en open zicht

In een rustige straat, op wandelafstand van het centrum, makkelijk te bereiken dankzij de nabijgelegen invalswegen en op een boogscheut van het treinstation. Naar hartenlust wandelen kan in het Novarodepark, Schaveyspark en het Zoniënwoud.

Deze te renoveren woning is een project voor doeners die de handen uit de mouwen willen steken of die ervan dromen hun eigen stempel te drukken op de inrichting.

De woning werd steeds prima onderhouden en deels gerenoveerd. Zo dateert het dak en de -goten van eind jaren ’90 en de dubbele beglazing van begin jaren ’00. Met zijn EPC-score D geldt er bovendien ook géén energetische renovatieverplichting.

Binnenvallen doen we met de deur in huis waar de woonkamer mooi overvloeit naar salon met naastgelegen keuken. Zowel de leefruimte als de keuken grenzen aan een zalig tuintje. Voorts vinden we op het gelijkvloers een afzonderlijk toilet en inpandige garage voor 1 wagen.

De masterbedroom ligt op de 1ste verdieping, samen met 2 kinderkamers, badkamer en (tweede) toilet. De gigantische zolder (letterlijk te nemen - 50m²) kan je nog naar believen invullen of er 2 extra kamers voorzien.

Locatie: check. Tuin: check. Veel mogelijkheden: check. Staan al deze punten op jouw verlanglijstje, dan ben jij misschien wel de nieuwe eigenaar die van dit pand opnieuw een warme thuis kan maken.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed