U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Idyllisch wonen op een boogscheut van het centrum

Het gaat om een vanaf-prijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €319.000.

Te midden van de prachtige weilanden ligt deze karaktervolle te renoveren woning. Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 8a 44ca en grenst rondom aan landbouwgrond hetgeen een groene omgeving in de toekomst garandeert. De woning biedt u alle rust en dit nabij het centrum van Sint-Pieters-Leeuw. In de zomer kunt u vanaf de middag tot zonsondergang genieten van de zon op het terras van 60m² en in de grote tuin en dit in alle intimiteit!

De woning is in te vernieuwen staat, maar biedt zeer veel potentieel om er een mooie thuis van te maken. Op de gelijkvloerse verdieping (100m²) vind je een ruime leefruimte van 45m² met open haard en eetplaats. Aansluitend bevindt zich de keuken (18m²) met weids zicht over de velden en de tuin. Naastgelegen bevindt zich een ruime, praktische berging/wasplaats. Op het gelijkvloers vinden we vandaag eveneens een slaapkamer (18m²), badkamer en dressing (12m²) terug.

Op de verdieping van 82m² zijn momenteel twee ruimten voorzien die dienst deden als slaapkamer, maar met wat creativiteit kan je deze hele verdieping omvormen naar een volwaardige extra verdieping.

Aan bergruimte geen gebrek want achteraan de woning bevinden zich nog een bergplaats en een garage.
Naast de woning is er bovendien voldoende plaats om 2 wagens te parkeren.

Extra troef tijdens de warme zomers: er is boorput van 4 meter diep aanwezig, goed voor het sproeien van de planten, het wassen van de auto’s, …

Ben je op zoek naar een plek om tot rust te komen en bereid om de handen uit de mouwen te steken dan is dit een unieke kans! Maak een afspraak via info@unikvastgoed.be of 02/569.74.14.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed