U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Recente woning met 7 kamers, 2 badkamers, garage en tuin

De woning, gebouwd door Evillas, dateert van 2012 en is in uiterst goede staat.

Het gaat om een zeer energiezuinige woning (EPC: B) en de elektrische installatie is conform tot 2036.

Je betreedt de woning via een inkomhall met gastentoilet voorzien van handwasser en mozaïeken tegels. De ruime living (35m²) en open keuken (11m²) geven toegang tot en hebben zicht op het terras en de tuin.

De moderne, open keuken is volledig uitgerust: Smeg inductie kookplaat, grote frigo, vaatwasmachine, (stoom)oven en microgolf. In de naastgelegen praktische berging is ruim voldoende plaats voor een diepvries en bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Onder de trap in de garage is nog een tweede bergruimte.

De garage biedt plaats voor één wagen, maar ook op de oprit en naast de woning kunnen makkelijk 5 auto’s geparkeerd worden. De ruime tuinberging is voorzien van verlichting en stopcontacten.

De eerste verdieping bestaat uit 4 correcte slaapkamers (16m², 12m², 11m², 11,5m²) een badkamer met dubbele wastafel en ligbad met jetstreams en een douchekamer met regendouche, enkele wastafel en toilet. Beide toiletpotten werden zopas nog vernieuwd. Eén van de kamers heeft toegang tot een terrasje.

De tweede verdieping bestaat uit 3 slaapkamers (21m², 16m², 13m²) en een berging waar de condensatieketel, zonneboiler en ventilatiesysteem zich bevinden. De veluxen zijn zowel zonne- als lichtwerend.

De gelijkvloerse verdieping is voorzien van een uniforme keramische vloer, de verdiepen van laminaat.

Verder is alle comfort aanwezig: de volledige woning is voorzien van een alarminstallatie, warmwatervoorziening via zonneboiler 400l, ventilatiesysteem D, regenwaterput 5.000l, waterverzachter, automatische garagepoort.

De woning is zeer gunstig gelegen in de nabijheid van crèche, scholen, treinstation/bushalte, grootwarenhuizen (shopping Pajot), …

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed