U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Omschrijving

Ruime, karaktervolle woning met 4/5 kamers en tuin

Vanafprijs: er kan een bod gedaan worden vanaf €499.000.

“Ruim” is letterlijk te nemen want de woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 364m².

Dit huis zit bomvol originele elementen die je kunt behouden wanneer je de woning in een nieuw jasje steekt. Denk maar aan een prachtige marmeren schouw, originele visgraatparket, moluren, … Ook de houten binnendeuren zijn het vermelden waard.

De woning is te moderniseren maar werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Sommige zaken mag je meteen van de to do list schrappen. Het huis heeft een betonstructuur en dus een stevige constructie. De beglazing aan de voorkant van de woning werd samen met voordeur en garagepoort vernieuwd en er wordt verwarmd met een recente Viesmann condensatieketel. Er zijn 26 zonnepanelen aanwezig waarvoor u nog tot 2032 geniet van groenestroomcertificaten. De woning is voorzien van een alarmsysteem en rolluiken, de regenwaterput kan opnieuw worden aangesloten. Met de EPC-score D is er geen verplichting tot energetisch renoveren. Naast al het authentiek moois, moet het hedendaags comfort dus zeker niet onderdoen.

Ook tijdens de grijze seizoenen geniet je door de grote raampartijen van prachtig daglicht. Van zodra het weer wat warmer wordt, geniet je van de zuidwest georiënteerde tuin. De zonneluifel verraadt dat de zon hier rijkelijk aanwezig is maar de magnolia biedt schaduw (en een mooi zicht) indien gewenst.

De master bedroom (19m²) met en suite badkamer bevindt zich op het gelijkvloers. Op de verdieping vinden we nog 3 kamers (14, 16, 26m²) en een berging/dressing (4,5m²). De grootste kamer kan worden opgesplitst in 2 afzonderlijke kamers.

Parkeren doe je in de dubbele garage of op één van de staanplaatsen op de oprit. Gezien de woning volledig onderkelderd is heb je de bergzolder mogelijks niet meer nodig.

Begin al maar te dromen want dit huis heeft bakken potentieel. Wie dit pand goed aanpakt, heeft goud in handen.

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed