U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

1740 Ternat

Omschrijving

Instapklare woning met 3 kamers, terras en tuin

Super centraal gelegen op een wip van het centrum van Ternat met alles binnen handbereik.

Deze woning is er eentje om 100% zorgeloos naartoe te verhuizen. De woning is instapklaar en onderging recent de volgende werken: naast de volledig vernieuwde badkamer op de verdieping werd er eveneens een douche geplaatst in de garage en werd de elektrische installatie conform gemaakt voor de komende 25 jaar. Verwarmen gebeurt op stookolie (condensatieketel ’13) en de EPC-score is D. Er geldt dus géén renovatieverplichting om de woning energiezuiniger te maken.

De woning betreden we via een praktische inkomhall met gastentoilet. De ruimte onder de trap kan makkelijk dienst doen als ingemaakte kast/vestiaire.

De leefruimte is een mooie open ruimte van maar liefst 50m²: het salon is voorzien van een gezellige speksteenkachel en de uitbouw/veranda kan winter en zomer dienst doen als extra leefruimte. Handig: aansluitend op de veranda vind je een overdekt terras. De keuken is een semi aparte ruimte: ideaal want je blijft in connectie met wat er in de leefruimte gebeurt, terwijl je eventuele rommel toch uit het zicht houdt. De keuken geeft op haar beurt toegang tot de wasplaats en garage voorzien van automatische poort.

De verdieping telt 3 kamers (7, 12,13m²), een moderne badkamer met ligbad en enkele wastafel in meubel. Is deze woning of ligging exact wat je zoekt maar ontbreek je een extra slaapkamer: op het plat dak van de garage is het mogelijk een extra slaapkamer te voorzien. In de 2 grote kamers zijn rolluiken aanwezig.

De tuin is voorzien van een pergola, tuinhuis en berghok voor het hout van de kachel en biedt veel privacy. Tegenover de woning is een parkeerstrook waar je gemakkelijk kan parkeren.

En het beste van al is: deze woning is helemaal klaar om de jouwe te worden!

Eenvoudig uw droomwoning vinden?

Laat uw woonwensen na en we informeren u als eerste over ons aanbod – nog voor het de portaalsites bereikt!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu UNIK vastgoed